Tilbake
H. Nordbakken
Arne Hauge

Boundless

 Grenseløs musikk 

i Boundless får vi en konsert med musikere av ypperste klasse!  Jovan Pavlovic er komponist og akkordeonist, og en av Norges mest aksepterte og aktive profesjonelle trekkspillere. Med på laget på denne konserten har han Helge Norbakken og Gjermund Silseth, to av Norges mest spennende improvisasjonsmusikere, og en av de mest anerkjente oud-spillere i dag, Ahmad Al Khatib , født i Jordan inn i en palestinsk flyktningfamilie og nå bosatt i Gøteborg. 

Musikk er et universelt språk og ofte uavhengig av landegrenser. I dag er musikkens grenseløshet og iboende potensiale for å kunne nærme oss hverandre kanskje viktigere enn noen gang. I kraft av deres ulike kulturelle og musikalske bakgrunn, tilfører de hverandre noe nytt, og  gjør musikken unik! 

Jovan Paclovic er fra Serbia, men har bodd i Norge i over 20 år. Han kom til Trondheim for å studere klassisk trekkspill, fordypet seg i  folkemusikk fra Balkan, og ble fanget av jazzen. Jovan er en virtuos og dedikert musiker og formidler, som lenge har jobbet aktivt for å utvikle musikalske relasjoner på tvers av landegrenser. Hør Jovan i nylig intervju på Spillerom

Jovan Pavlovic trio har nylig gitt ut platen Refleks 

I tillegg til å undervise på Jazzlinja ved konservatoriet i Trondheim, har han jevnlig hatt oppdrag for Trøndelag teater, spilt med størrelsen som Ivo Papasov, Trondheim symfoniorkester, Trondheimsolistene, Farmers Market, Kristin Asbjørnsen, Stein Torleif Bjella mfl. Han har også laget musikk til Heddapris-nominerte Påfuglen som nylig gikk på Det Norske teatret.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Østfold kulturutvikling
  • Kunstnere/grupper: Jovan Pavlovic trio med Ahmad Al Khatib
  • Produsent: Nina C. Dahl nindah1@ostfoldfk.no
  • Idé/opplegg: Utøverne i samarbeid med Østfold kulturutvikling

Om kunstner / utøver / gruppe

Publikumskommentarer